Yogalessen met persoonlijke aandacht

Yoga Prana is een kleine yogastudio in Wormerveer met prachtig uitzicht over de Zaan. Hier willen we yoga toegankelijk maken voor zo veel mogelijk mensen. Daarom geven we yogalessen met veel persoonlijke aandacht en in kleine groepen (max. 12 personen).

Iedereen wordt op een passend niveau de mogelijkheid gegeven om yoga te bestuderen, te beoefenen en te ervaren. ‘Prana’ is Sanskriet voor levensadem. Het is de energiestroom die het leven met het bewustzijn en het lichaam met de geest verbindt. Yoga kun je het beste ervaren door het gewoon een keer te doen.

FLOW
YOGA

Flow Yoga is een dynamische yogales met hoge intensiteit. Vereist wat ervaring.

LEES MEER

EASY
FLOW

Easy Flow leert u de basisprincipes van yoga met lagere intensiteit dan Flow Yoga.

LEES MEER

YIN YANG FLOW YOGA

Een les waarin je fysiek wordt uitgedaagd en het vuur in jezelf aanwakkert.

LEES MEER

YIN YOGA & MEDITATIE

Door Yin yoga versterk en versoepel je je bindweefsel en gewrichten.

LEES MEER

WAT IS YOGA?

Yoga is Sanskriet voor verenigen, beheersen, verbinden. Yoga is een duizenden jaren oude levenswijze, afkomstig uit India, voor het verenigen en beheersen van ademhaling, lichaam en geest. Door Yoga te beoefenen verbeter je je fysieke en mentale kracht, waardoor je je makkelijker ontspant en meer innerlijke vrijheid en rust ervaart. En je (weer) leert om je hart te volgen.

YOGA EN FOCUS

Yoga brengt door diepe ademhaling en focussen je geest terug in zijn natuurlijke staat: kalm en geconcentreerd. Als je regelmatig aan yoga doet, word je helder in je hoofd en krijg je het inzicht, de inspiratie en de moed om te groeien en je leven steeds leuker te maken. Je stopt met oordelen over jezelf en anderen. Er ontstaat ruimte. Je bevrijdt je lichaam en geest van blokkades, de energie gaat stromen en je wordt rustig. Je intuïtie krijgt weer vrij baan om je gids te zijn.

Meer informatie vind u op de volgende pagina’s:

LESROOSTER
TEAM
TARIEVEN
OVEREENKOMST
CONTACT