TARIEVEN

Tijdens de intake gaan we kijken naar jouw hulpvraag en wensen. Op basis van een vragenlijst die je voorafgaand aan de intake hebt ingevuld, gaan we kijken waar we gaan beginnen. Op deze manier breng je in kaart wat er speelt en hoe jouw levensloop eruit ziet. Er komen vragen aan bod over voeding, leefstijl, klachten, hormonen, energie, stemming en psyche. Een goede behandeling begint bij het zo goed mogelijk in kaart brengen van jouw leefstijl, situatie en wensen.

Graag help ik je om meer inzicht en kennis te krijgen over je lichaam en geest, zodat je vol zelfvertrouwen met je nieuwe voedings- en bewegingspatroon aan de slag gaat. Ik hoop je zo te inspireren dat je de benodigde aanpassingen in je leven zult toepassen.

Wanneer je bij mij onder behandeling bent kun je tussen de consulten door altijd contact opnemen via mail, whatsapp of bellen.

  • Eerste consult € 80,00 > een intake duurt ongeveer 75 minuten.
  • Vervolgconsulten € 70,00 > circa 60 minuten.
  • Korte consulten € 50,00 > 30 minuten.

Het is mogelijk dat ik adviseer om een aanvullende test te laten doen om snel inzicht te krijgen in de klachten.

Imupro test voedselintolerantie (IgG)

ImuPro is een concept dat een geavanceerde en betrouwbare bloedanalyse voor IgG-voedselallergieën combineert met onze unieke richtlijnen na de test. Tot 270 voedingsmiddelen worden getest. Samen met uw testresultaten ontvangt u uw individuele voedingsconcept – uw bouwstenen voor een gezonder leven.

Medivere testen o.a.:

  • Ontlasting
  • Urine
  • Speeksel
  • Adem

Medivere levert medische informatie en laboratorium diagnostische diensten waarbij de conventionele geneeskunde als ook aanvullende (complementaire) medische diagnostica en therapieën optimaal worden gecombineerd.

Medivere is een onderdeel van Ganzimmun Mainz (D).

EMB bloedtest

De  EMB-bloedtest is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en het eerder opgetekende (klinisch) verhaal van de patiënt. Ook wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes.

Advies

Het is mogelijk dat ik adviseer om een aanvullende test te laten doen om snel inzicht te krijgen in de klachten.

Bijvoorbeeld:
Imupro test: Betrouwbare voedselintolerantie test, ImuPro | Pro Health medical
Medivere ontlasting: Darm Microbioom ontlastingtest (medivere.nl)
Urine: Urinetesten (medivere.nl)
Speeksel: Speekseltesten (medivere.nl)
Adem: Ademtesten (medivere.nl)
EMB test: www.EMBtest.nl